Читај ми!

Лазаревић демантује везу са Шарићем

Бивши шеф Kабинета министра полиције Бранко Лазаревић демантује да је на било који начин био повезан са Дарком Шарићем и његовим кланом. Лазаревић тврди да никада није кршио професионалне обавезе и да је током службе у МУП-у увек радио у складу са законом.

Бранко Лазаревић, бивши шеф Kабинета министра полиције, а сада министар саветник у Амбасади Србије у Грчкој, демантује да је на било који начин био повезан са Дарком Шарићем и његовим кланом.

У демантију који је адвокат Игор Пантелић доставио РТС-у наводи се да је Лазаревић у претходном периоду био изложен "непримереним, неоснованим и неистинитим медијским нападима, који су угрозили интегритет, како његов тако и његове породице".

У саопштењу се наводи да Лазаревић никада није кршио професионалне обавезе и да је током службе у МУП-у увек радио у складу са законом.

Истиче се и да је медијским нападима неосновано доведен у везу са особама из криминогене средине.

Лазаревић поручује да не жели да буде део било каквих политичких и медијских манипулација и најављује да ће се заштитити на суду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи