Читај ми!

Рањени странци се опорављају

Опоравак странаца који су избодени ножем у току новогодишњег славља на Тргу Републике тече успешно, а обишао их је директор Клиничког центра Србије Миљко Ристић.

Страни држављани који су избодени ножем у току новогодишњег славља на Тргу Републике успешно се опорављају, а њих је обишао и директор Клиниког центра Србије Миљко Ристић, саопштено је из ове здравствене установе.

На Одељењу полуинтензивне неге Клинике за васкуларну хирургију, смештени су Крешо Секулић из Бањалуке и Дамјан Цмагер из Марибора. Задобили су убодне ране у пределу надколенице и, како је директора обавестио Лазар Давидовић, успешно се опорављају.

Ристић је обишао и двојицу држављана Туниса, Мухамеда Ајмана и Слим Бин Салаха. Рањени Тунишани су са групом од 120 туриста из ове земље стигли на дочек у Београд.

Ова два пацијента задобила су више убодних рана у стомак и леђа и након интервенције у Ургентном центру пребачени су на Прву Хируршку клинику где се успешно опорављају.

Како се наводи у саопштењу, директор Прве Хируршке клинике Предраг Пешко детаљно је известио Миљка Ристића о стању ова два пацијента, од којих је један са лакшим повредама, док ће други морати да се задржи на овој Клиници бар десетак дана.

Тунишане су обишли и представници амбасаде Туниса, како би им пружили одговарајућу помоћ и обавестили њихове породице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи