Боба отишао, Вук нови председник

Вук Јеремић изабран за предсдника Тениског савеза Србије. Горан Ђоковић потпредседник.

Министар спољних послова Србије Вук Јеремић вечерас је на ванредној седници Скупштине Тениског савеза Србије једногласно изабран за председника те организације уместо Слободана Живојиновића.

Стриц водећег играча на светској ранг-листи Новака Ђоковића - Горан Ђоковић, такође једногласно, изабран је за потредседника уместо Радмила Арменулића.Покушаћу да кроз активан и енергичан ангажман учиним све да задржимо прво место Србије у свету", рекао је Јеремић на ванредној Скупштини oдржаној у београдском хотелу "Хајат".

"Улога председника Тениског савеза је привилегија с обзиром на то какву улогу тенис има у данашњем друштвеном животу земље", рекао је Јеремић. "Тенис је један од најважнијих државних ресурса због имиџа који је донео нашој земљи".

"Не постоји бољи начин за представљање Србије у свету него путем тениса. Када у свету кажете тенис, прва асоцијација је Србија", рекао је Јеремић. "У овом спорту се не може успети без рада и посвећености. Не можете у тенису да постанете шампион преваром. Све се зарађује само радом".

Седници у београдском хотелу "Хајат" присуствовало је 57 делегата из 106 клубова.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи