Јанко, за поен кратак

Јанку прија елита, приказао је одличну игру, ипак на крају славио Бердих. У другом колу А групе завршног мастерса у Лондону Јанко Типсаревић поражен је од Томаша Бердиха са 2:1. У петак, у последњем колу по групама, игра против Новака.

Иако је заиграо као прва замена, пошто се Мареј повредио, Јанко је доказао да је у одличној форми и да је заслужено ма месту број 9 на АТП листи. У игри живаца у тај-брејку трећег сета Јанко је пропустио меч лопту на свој сервис, потом поклонио Чеху шансу, коју овај користи за коначну победу.

Од самог старта Јанко је деловао самоуверено. Прави рани брејк, чиме је успео да поремети Бердиха, који није успео да се опорави до краја сета. Типсаревић је дозволио противнику да освоји само два гема у сету - 6:2.

Након изједначене борбе у другом сету Јанко пропушта своју брејк шансу. При резултату 4:3 за Чеха, Бердих користи своју прву брејк лопту и долази до брејка предности. Типсаревић не успева да се врати, Бердих је сигуран на свој сервис и стиже до изједначења у сетовима, 6:3 у другом сету.

Трећи сет донео је велику борбу. Игра се распламсала. Јанко је сигуран на свој сервис и константно напада противников сервис. Пропушта своје брејк шансе, тако да је сет ушао у одлучујући тај-брејк.

Надмудривање је настављено и у тај-брејку. Обојица успевају да задрже свој сервис све до резултата 4:3 за Бердиха. Јанко шаље лопту у мали аут и Чех има мини-брејк предности. Јанко креће на све или ништа, одузима оба сервиса Чеху и први стиже до меч лопте и то на свој сервис. Грешка нашег тенисера и ново изједначење.Дупла сервис грешка Типсаревић и сада Бердих има меч лопту на својс сервис. Користи је и стиже до велике победе.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи