Читај ми!

Шампиони и ван терена

У паузама између турнира, и ван тениског терена, наши шампиони својим шармом скрећу пажњу публике и светских медија. Новака Ђоковића су медији пратили у Лондону, а Ану Ивановић на другој страни планете, у Мелбурну.

Наша тенисерка Ана Ивановић била је звезда првог дана Президентс купа, голферског такмичења у Мелбурну.

Српска тенисерка Ана Ивановић тренутно је у Мелбурну, где прати свог дечка Адама Скота који игра на турниру Президентс у том граду.

"Ивановићева је била обучена у "поло" мајицу са Скотовим именом исписаним на леђима. Људи су се више окретали за њом, него за звездама голфа", пише аустралијски Дејли телеграф.

 

Аустралијска штампа преноси да су "све очи на терену за голф" биле упрте у лепу српску тенисерку.

На другој страни света, Новак Ђоковић био је међу осам најбољих светских тенисера у Лондону, на свечаности посвећеној промоцији АТП турнира.

 

Његовом стилу, који скреће пажњу медија, и овога пута је највише допринела пратња његове шармантне девојке Јелене Ристић.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи