Читај ми!

Крај Париза за Нолета

Новак Ђоковић не игра против Жо-Вилфрида Тсонге због повреде рамена, која се погоршала током меча са Троицким. Жао ми је... Извињавам се свима, рекао је Ђоковић.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић објавио је на свом Фејсбук профилу да се повлачи са Мастерс турнира у Паризу због повреде рамена. 

"Нажалост, имам лоше вести. Приморан сам да се повучем са турнира у Берсију због јаке упале рамена, због које бих, уз даље напоре, ризиковао већу повреду", рекао је Ђоковић који је вечерас требало да игра у четвртфиналу против Француза Жо-Вилфрида Тсонге.

Први тенисер света нагласио је да му је здравље на првом месту.

"Стање са раменом се погоршало после јучерашњег меча са Виктором... Здравље ми је ипак, на првом месту, као и опоравак након дуге сезоне. Надам се да разумете мој поступак. Извињавам се свима који су купили карте за вечерашњи меч, као и онима који су се спремали да прате дуел крај ТВ екрана", рекао је Ђоковић.

У осталим четвртфиналним дуелима париског мастерса од 14 сати играју Чех Томаш Бердих и Британац Енди Мареј, после 15.30 Аргеннтинац Хуан Монако и Швајцарац Роџер Федерер и после 20.30 Шпанац Давид Ферер и Американац Џон Изнер.

Турнир се игра за наградни фонд од 2,75 милиона долара.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи