Читај ми!

Типсаревић није успео

Чех Томаш Бердих је био непремостива прептека за Српског тенисера Јанка Типсаревића на АТП турниру у Паризу. У осмини финала наш тенисер је савладан са 2:0 (7:5;6:4).

Чудан ток првог сета.На самом почетку Типсаревић почиње самоуверено, успева да начини брејк и води све до 5:1.Бердих тада успева да преокрене резултат и на крају сета стиже до предмости од 6:5 на сервис нашег тенисера.Јанко покушава да остане у игри, али Бердих долази до две сет лопте.Искористио је другу и добио први сет са 7:5.

Други сет почиње нападом Типсаревића, брејком за 1:0 и одржавањем предности у наставку иако је већ код 2:1 Бердих запретио изједначењем.Јанко одржава разлику до 4:3 када Бердих преузима иницијативу, осваја брејк и изједначује на 4:4.Одмах наставља офанзивно, прелази у вођство и успева да сет и меч реализује у своју корист 2:0 (7:5;6:4).

Типсаревићу је упркос поразу остала шанса да се барем као резервни, девети играч надје на завршном турниру у Лондону.

Ово је у пет до сада одиграних дуела био први пораз Типсаревића против Бердиха.

Бердих ће за место у полуфиналу играти против Британца Ендија Мареја, који је био бољи од Американца Ендија Родика са 6:2, 6:2.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи