Велика рођенданска журка

Победом у завршном мечу турнира Ана је одбранила трофеј и у исто време на најбољи начин прославила 24. рођендан. "Никад више људи није било на неком мом рођендану", нашалила се Ана.

Српска тенисерка Ана Ивановић изјавила је данас након освајања ВТА турнира у Балију да је против Анабел Медине Гаригес из Шпаније одиграла сјајан меч и да није много грешила.

"Овде се осећам релаксирано и то ми доста помаже. Дошла сам да се такмичим, али истовремено доста времена проводим одмарајући се на прелепим плажама и спа центрима. Људи су врло дружељубиви, стекла сам доста нових пријатеља и уживам да играм на овом турниру", рекла је Ивановић.

Ивановић је победом против Гаригес са 6:3, 6:0 освојила прву титулу ове сезоне, а 11. у каријери.

"Хвала организаторима што су ми ове године доделили специјалну позивницу за учесће на турниру. Ово је најбољи начин да прославим 24. рођендан. Морам да признам да никад више људи није било на неком мом рођендану", нашалила се Ивановић.

Тенисерки из Шпанија није преостало ништа друго него да честита нашој играчици.

"Ана је играла јако добро, а мени данас ништа није полазило од руке. Она је тежак противник, била је најбоља тенисерка на свету једно време и могу да будем задовољна претходном недељом", рекла је Гаригес.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи