Читај ми!

Није лако против пријатеља

Јанку није било лако да у финалу игра против Виктора, који је после пораза прескочио мрежу и загрлио свог пријатеља. "Били смо пријатељи пре, а остаћемо и после утакмице", рекао је Троицки.

Први носилац Купа Кремља Јанко Типсаревић рекао је да му није било лако да у финалу игра против земљака Виктора Троицког, који је после пораза прескочио мрежу и загрлио свог пријатеља.

"Ово је као Дејвис куп", рекао је Типсаревић на заједничкој конференцији за новинаре, што је мимо тениске традиције. 

Типсаревић је победио Троицког са 6:4, 6:2 и тако освојио своју другу титулу у каријери.

Ни Троицком није било лако да игра против Типсаревића.

"Било је прилично чудно у почетку. Ово је прво српско финале у АТП или ВТА такмичењима. Обојица смо покушавали да играмо најбоље што можемо, али је Јанко био много бољи данас и заслужио је да победи. Били смо пријатељи пре, а остаћемо и после утакмице", рекао је Троицки.

Типсаревић је објаснио како је то изгледало.

"Било је баш тешко, нарочито на почетку меча. Нико није ударао лопту баш како зна, обојица смо трчкарали и пребацивали лопту оном другом. Био сам ментално јачи у важним тренуцима у првом сету, који је био баш неизвестан, а онда сам у другом заиграо како знам", рекао је Типсаревић.

Победник данашњег финала тренутно је 14. на АТП листи, док је Троицки 16. Типсаревић је прву титулу освојио недавно у Куала Лумпуру.

"Ово ми је дефинитивно најбоља година у каријери, јер сам освојио две титуле. Данашњи меч је више био као партија шаха, зато што се добро познајемо ван терена. Али, одушевљен сам што сам победио", рекао је 27-годишњи Типсаревић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи