Читај ми!

Јелена поражена од 175. играчице

Јелена Јанковић завршила је учешће већ на старту турнира Куп Кремља у Москви. Јелена je изгубила у првом колу од Рускиње Јекатарине Иванове са 1:2 у сетовима. Јанковићева је 13, а Иванова 175. на светској ранг листи!

Српска тенисерка Јелена Јанковић завршила је учешће на турниру Куп Кремља у Москви већ на старту такмичења пошто је у првом колу изгубила од Рускиње Јекатерине Иванове са 2:1 у сетовима - 6:4, 1:6, 6:4.

Први рекет Србије и 13. тенисерка света разочарала је против Иванове у њиховом првом међусобном дуелу. Јанковић, која је на турниру била постављена за петог носиоца, играла је са доста осцилација и неочекивано је поклекла против 23. годишње Московљанке, 175. на ВТА листи.

Након изгубљеног првог сета, Јанковић је у наставку заиграла много енергичније, па је заслужено изједначила резултат на 1:1 препустивши ривалки само један гем. Чинило се да ће Српкиња наставити у истом ритму, међутим, нервоза и бројне грешке упропастили су дотадашњи труд, а расположена Рускиња умела је да искористи указану прилику и заслужено дође до тријумфа над фаворизованом противницом.

Иванова ће у другом колу играти са бољом из сутрашњег меча у којем се састају њене земљакиње Јелена Веснина и Ала Кудрјавцева.

Друга представница Србије на Купу Кремља Бојана Јовановски сутра се у мечу 2. кола састаје са главним фаворитом, Рускињом Вером Звонарјевом.

Раније данас на мушком турниру Душан Лајовић је изгубио од Американца Алекса Богомолова јуниора са 2:1 у сетовима.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи