Читај ми!

Елиминисана и Јелена

После Ане Ивановић, и Јелена Јанковић је завршила учешће на ВТА турниру у Токију, пошто је у осмини финала изгубила од Пољакиње Агњешке Радванске са 2:6, 6:4, 6:0.

Јанковићева је сјајно почела, али је очајно наставила и завршила потпуним дебаклом пре свега због огромног броја неизнуђених грешака – преко 40.

Српска тенисерка ушла је у меч изузетно офанзивно, што јој је донело почетну предност од чак 3:0.

Радванска је успела да смањи на 3:2, али је Јанковићева поново борбеном и ангажованом игром дошла до предности од 1:0 у сетовима.

Радванска је у наставку окренула лист и везала три гема на старту за вођство до 3:0. Јанковићева је на овај напад узвратила серијом од четири гема за вођство од 4:3.

У тим тренуцима као да су нашој тенисерки потонуле све лађе. Ређале су се грешке, а истовремено су се на конту Радванске гомилали поени.

Јелена Јанковић је психилошки потпунио пала и дозволила противници да преузме кормило и веже чак девет гемова до краја меча.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи