Читај ми!

Новак: Теже је играти фудбал

Због офсајда је теже је играти фудбал него тенис, мишљења је Новак после хуманитарног меча одиграног на стадиону Црвене Звезде. Ђоковић је као гост наступио у црвено белом-дресу и постигао гол из пенала.

Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић изјавио је данас да је пуно теже играти фудбал него тенис, првенствено због офсајда.

"Дефинитивно, теже је играти фудбал, све време сам гледао да се не нађем у офсајд замци, а опет са друге стране да не будим себичан. Све у свему било је изузетно лепо заиграти на Маракани где сам као дете долазио много пута и уживао у Звездиним утакмицама", рекао је Ђоковић после данашње хуманитарне утакмице између женске секције Црвене звезде и глумаца из филма "Монтевидео, Бог те видео".

Ђоковић је као гост наступио у црвено белом-дресу и постигао гол из пенала за победу 4:2. Он је истакао да му је било задовољство да се одазове акцији "Битка за бебе".

"Овде нисам битан ја, битно је да се сви боримо за бебе, да бисмо скупили што више новца и да би деца и мајке имали што боље услове. Свака успешна личност, из било које сфере мора да има ту свест, да врати нешто свом народу. Кад сам добио позив ниједног тренутка се нисам двоумио", истакао је Ђоковић.

Светски тениски број 1 и признао је да је било јако занимљиво играти фудбал у женском друштву.

"Било је одлично, интересантно, другачије у сваком смислу. Посебно ми се свидела нападачица Јована, број седам", похвалио је Ђоковић српску репрезентативку Јовану Дамјановић.

На стадиону Црвене звезде овај хуманитарни меч посматрало је нажалост свега 2.000 гледалаца, тако да финансијски ефекат није велики. Улазница је коштала 300 динара, што ће рећи да је скупљено тек око 600.000 динара, дупло мање него што је потребно за куповину једног инкубатора.

Ипак, акција је успела, опет пре свега захваљујући Новаку Ђоковићу, који је саопштио да се његова хуманитарна фондација укључила у куповину инкубатора.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи