Докићи коначно срећни

Отац тенисерке Јелене Докић изјавио је данас да је коначно срећан због развоја ситуације и односа са ћерком. Дамир Докић ставља тенис на треће место приоритета и наглашава да му је најбитније то што опет разговара са Јеленом.

Отац некадашње четврте тенисерке света Јелене Докић Дамир Докић изјавио је данас да је срећан због помирења са ћерком и да је коначно све у реду са односима између њега и његове ћерке.

"Као родитељ не могу бити срећнији", рекао је Докић и истакао да се потпуно слаже са Јеленом у погледу распореда приоритета, а то су породица на првом месту, потом здравље и на крају тенис.

Он је за Танјуг открио да је главни "преговарач" у помирењу био његов син Сава.

"Пришао ми је само и рекао: 'Тата, Јелена би желела да се помири са тобом'. Тих неколико речи биле су довољне да прекинемо вишегодишње ћутање", рекао је Дамир Докић.

У друштву са Дамиром Докићем у ресторану ТК Партизан седео је дечко Јелене Докић Тин Бикић.

"Мислим да смо коначно решили све проблеме", рекао је Дамир и у шали додао да замера Бикићу јер је "сувише благ према Јелени".

"Наравно да сам благ. И она је таква према мени", рекао је на то Бикић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи