Читај ми!

Одлучујући меч прекинут у 5. сету

Дуел Аустраијанца Лејтона Хјуита и Станисласа Вавринке из Швајцарске, од чијег исхода зависи која ће од две репрезентације и следеће сезоне бити учесник Светске групе Дејвис Купа, прекинут је у Сиднеју због мрака у 5. сету, при вођству Вавринке 5:3.

Хјуит је добио први сет са 6-4, а трећи са 7-6 (9-7). Вавринка је два пута стизао предност противника, оба пута резултатом 6-4.

У петом, одлучујућем сету, Швајцарац је направио брејк у 5. гему и стечену предност чувао до прекида због мрака, тако да ће коначни исход овог дуела бити познат у понедељак.

Тренутни резултат у мечу Аустралија - Швајцарска је 2:2. Оба поена Швајцарској донео је Роџер Федерер савладавши Хјуита и Бернарда Томића, док је Томић победио Ваавринску у синглу, а аустралијски дубл Хјуит / Крис Гучионе је био бољи од швајцарског пара Федерер / Вавринка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи