Читај ми!

Троицки уместо Новака?

Новак Ђоковић због умора највероватније неће играти првог дана полуфинала Дејвис купа са Аргентином. Први рекет света данас у Београду, али ће са Налбандијаном играти Виктор Троицки. Други пар: Типсаревић и Дел Потро.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Давид Налбандијан отвориће полуфинале Дејвис купа између селекција Србије и Аргентине, одлучено је данас жребом у Београдској арени.

Дуел Ђоковића и Налбандијана почиње у петак, у 15 часова, а затим ће на терен Јанко Типсаревић и Хуан Мартин Дел Потро.

У суботу је на програму дубл за који су пријављени Ненад Зимоњић и Виктор Троицки за Србију, односно Хуан Монако и Хуан Игнасио Чела за Аргентину.

Последњег дана двобоја, у недељу, на терен ће прво најбољи играчи Србије и Аргентине Новак Ђоковић и Хуан Мартин дел Потро, а затим Јанко Типсаревић и Давид Налбандијан.

Како РТС незванично сазнаје, Србија ће првог дана бити лишена помоћи Новака Ђоковића, који због умора неће наступати. Најбољи тенисер планете требало би да се укључи у такмичење репрезентације другог или трећег такмичарског дана.

Аргентина је допутовала у најјачем саставу: Хуан Мартин дел Порто, Давид Налбандијан, Хуан Игнасио Чела и Хуан Монако. Претпоставља се да ће најбољи играч, Дел Потро, играти сингл, али се не зна ко ће наступати у дублу.

"Спреман сам да играм, а шта - то ће одлучити селектор. Претпостављам да ћу играти дубл, али то зависи од капитена", рекао је Чела.

Слично је и у табору репрезентације Србије. Сви наши најбољи тенисери су у Београду а редослед њиховог изласка на терен се нестрпљиво ишчекује.

Од 14 часова у дворани "Импулс" у Улици Владимира Поповића 10, у Новом Београду, најбољи тенисери Србије, предвођени Новаком Ђоковићем, дружиће се са децом са Косова и Метохије.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи