Читај ми!

Емотивна Серена

Серена Вилијамс није имала контролу над емоцијама прошле недеље, када је у финалу САД вербално вређала судију Еву Асдераки из Грчке, барем тако она објашњава свој поступак. Американка је кажњена са 2.000 долара због, како су навели организатори, "вербалног злостављања".

Америчка тенисерка Серена Вилијамс саопштила је да није имала контролу над емоцијама прошле недеље, када је у финалу Отвореног првенства САД вербално вређала судију Еву Асдераки из Грчке.

"Савладале су ме емоције пошто се нисам сложила са судијом", написала је Вилијамсова на Твитеру.

Она је у недељу увече изгубила од Аустралијанке Саманте Стосур у финалу Ју-Ес Опена са 2:0 у сетовима (6:2, 6:3).

"Био је дуг пут да се ове године вратим на Ју-Ес Опен и захвална сам због две одличне недеље у Њујорку", додала је трострука шампионка Отвореног првенства САД у тенису.

Вилијамсова је кажњена са 2.000 долара због, како су навели организатори, "вербалног злостављања". Американка је током једног поена почетком другог сета прерано почела да се радује, чиме је омела противницу. Судија Асдераки, према правилима игре, поен је доделила Стосуровој, што је наљутило Вилијамсову. Она је тада почела вербално да вређа Гркињу, а на крају меча није желела да јој пружи руку.

Вилијамсова је на овом турниру била под условном казном од 2009. године, када је у полуфиналом мечу са Ким Клајстерс претила смрћу једном од помоћних судија. Тада је морала да плати 82.500 долара, а добила је и две године условне казне.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи