Сви наши на теренима

Шестог дана УС Опена, у мечевима трећег кола учествују све наше прослављене тенисерке и тенисери. У поподневним сатима на терене излазе Јелена, Јанко и Зики у дублу са Љодром, док ће Ана и Ноле играти после поноћи.

У трећем колу први наступа Јанко Типсаревић, који против Чеха Томаша Бердиха од 17 часова отвара програм на стадиону „Луис Армстронг".

Типсаревић и Бердих су се до сада састајали три пута и у свим дуелима славио је Јанко, последњи пут пре само неколико недеља на Мастерсу у Монтреалу, са 6:4, 6:4.

Одмах после тог дуела, на истом стадиону, следи меч Јелене Јанковић и Анастасије Пављученкове, а наша тенисерка има негативан скор против Рускиње. Пављученкова је победила у оба меча које су њих две одиграле до сада, а последњи пут су се састале ове године у Монтереју, када је руска тенисерка славила са 2:6, 6:2, 6:3.

Ана Ивановић игра први меч на „Артур Ешу" у вечерњем термину, од 1 час после поноћи, против домаће тенисерке Слоун Стефенс, са којом се никада није састајала.

По завршетку тог меча на терен ће изаћи водећи тенисер на светској ранг листи Новак Ђоковић и Рус Николај Давиденко. У досадашњих шест сусрета, Ђоковић је остварио четири тријумфа, од којих је последњи био на Мастерсу у Монтреалу, када је славио са 7:5, 6:1.

Уз све наше представнике у синглу данас на терен излази и Ненад Зимоњић у дублу. Зимоњића и Француза Микаела Љодру очекује меч другог кола против Шпанца Николаса Алмагра и Максима Гонсалеса из Аргентине и тај меч је први на Терену 11 и почиње у 17 часова.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи