Читај ми!

Ноле ванземаљац

Аргентински тенисер Карлос Берлок, после јутрошњег убедљивог пораза од Новака Ђоковића (6:0, 6:0, 6:2), у другом колу Ју-Ес опена, изјавио је да се током меча осећао као жртва инвазије ванземаљаца. "Овај момак је са друге планете", рекао је 74. тенисер света.

Меч је трајао само сат и по, а Берлок је први гем против најбољег тенисера света освојио тек у трећем сету, односно, после 14 изгубљених, уз огромну помоћ са трибина стадиона "Артур Еш".

Када је коначно успео, доживео је невиђене овације, свих, осим Ђоковића, који није имао милости.

"Није ми битно ко је са друге стране мреже, увек желим да победим", рекао је Србин.

Ипак, на инсистирање новинара, признао је да му је у једном тренутку трећег сета било помало жао Аргентинца, са којим је одличан пријатељ.

"Кад је публика почела да се укључује у меч осећао сам се сјајно, то нам је баш било потребно, тада је и он заиграо боље, давао је све од себе да се врати у меч, освојио неколико директних поена и подигли смо игру на виши ниво.

Ђоковић је открио и да му је приликом изласка са терена један гледалац тражио рекет као компензацију што је меч трајао само 90 минута.

"Рекао ми је, слушај, платио сам 100 долара, а ти си играо само сат и по, дај бар нешто друго, дај бар рекет", испричао је Ђоковић, који ће у трећем колу играти против Руса Николаја Давиденка.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи