Читај ми!

Нова Јанкова победа

Јанко стиже својом игром до трећег кола. У другом колу Отвореног првенства Америке Типсаревић је савладао Немца Филипа Печнера са 3:1. Јанко успео да се врати после пада у другом сету. Наредни противник је Чех Томаш Бедрих.

Добра игра нашег тенисера. За мање од сат времена стигао је до предности од 2:0. Потом пада у игри и противник осваја трећи сет. Ипак, Типсаревић не дозвољава противнику да направи тотални преокрет. Појачава и добија наредни сет за пласман у треће коло.

Фантастичан први сет. Јанко је деловао незадрживо, све му је полазило за руком. Немац је све покушао, али безусшешно. Наш тенисер добија сет са 6:0. У другом  сету противник је деловао нешто конкретније. Све до 4:3 за нашег тенисера водила се изједначена борба. Тада Типсаревић прави брејк, а потом осваја свој сервис за 6:3 у другом сету.

Наредни сет Печнер је решио у своју корист. Стигао је до брејка предности и вођства од 3:1. Јанко није успео да врати брејк. Противник одржава предност до краја сета, 6:3.
Четври сет. Јанко креће силовити. Уз један брејк експресно долази до 3:0, потом одржава предност до коначних тријумфа од 6:3 у овом сету.

Наредни противник је Чех Томаш Бедрих, који је убедљиво савладао Италијана Фабија Фоњинија са 3:0 (7:5, 6:0, 6:0).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи