Читај ми!

Ана иде даље

Ана без борбе у наредној рунди такмичења. Српска тенисерка Ана Ивановић пласирала се у треће коло Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто јој је меч другог кола без борбе предала Чехиња Петра Цетковска. Противница у трећем колу је Американка Слоан Стефенс.

Чехиња Петра Цетковска због повреде квадрицепса предла је меч Ивановићевој, која је на турниру постављена за 16. носиоца. Ана ће се у наставку турнира састати са Американком Слоан Стефенс.

Американка је у другом клу била боља од Израелке Шахар Пер са 2:0 по сетовима 6:1, 7:6 /7:4/. Са Слоан Стефенс, која је 106. на WТА листи, Ивановићева се до сада није састајала.

 

Ана Ивановић: Није лепа победа када противник преда меч

Тенисерка Србије Ана Ивановић изјавила је данас да јој се несвиђа начин на који се пласирала у треће коло Отвореног првенства САД.

"То није лепо када се победи на овакав начин, али лагала бих да кажем да нисам срећна што сам се пласирала у треће коло", рекла је она.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи