Читај ми!

Сви наши на теренима

Четвртог дана такмичења на Отвореном првенству САД у тенису, од представника Србије на терене излазе Јанко Типсаревић, Јелена Јанковић и Ана Ивановић. Новак Ђоковић састаће се у ноћи између четвртка и петка по средњоевропском времену са Аргентинцем Карлосом Берлоком.

У мечевима другог кола Типсаревић од 17 сати игра против Немца Филипа Печнера, у истом термину Јанковићева се састаје са Јеленом Докић из Аустралије, док Ана Ивановић после 19 сати игра против Чехиње Петре Цетковске.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, такође у другом колу, игра против Аргентинца Карлоса Берлока, а тај меч на програму је у ноћи између четвртка и петка по нашем времену.Тај меч требало би да почне око три сата после поноћи, на терену "Артур Еш".

Типсаревић се са Печнером, 67. на АТП листи, до сада састајао два пута и скор је нерешен, Јанковићева је против Јелене Докић (73. на ВТА листи) једини досадањи меч изгубила, док Ана Ивановић са Цетковском, 67. тенисерком света, такође има нерешен скор (1:1).

Чехиња је велики дужник Ивановићевој, јер је на овогодишњем Вимблдону неочекивано славила над Српкињом у трећем колу резултатом 6:2, 7:6.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи