Читај ми!

Одличан Јанков почетак

Српски тенисер Јанко Типсаревић успешно је стартовао на Отвореном првенству САД у Њујорку савладавши у првом колу анонимног Француза Огустана Жонсеа са 3:0 у сетовима - 6:2, 7:5, 6:0. Типсаревић ће у другом колу играти са победником меча између Немца Филипа Печнера и Шпанца Албета Рамоса.

Српски тенисер пласирао се у друго коло Отвореног првенства САД, пошто је
победио Огистен Жанса из Француске у три сета, 6:2, 7:5, 6:0. Типсаревић је без већих проблема савладао противника.

До победе над 155. тенисером са АТП листе Типсаревић је дошао са "пола гаса". Нешто чвршћи отпор Француз је пружио само у другом сету, а када је Србин повео са 2:0 у наставку је потпуно доминирао, па ривалу није препустио ниједан гем.

Српски репрезентативац искористио је шест брејк лопти од 14, док његов противник ниједном није одузео сервис Типсаревићу, иако је имао четири прилике. Меч је трајао један сат и 58 минута.

Типсаревић ће у другом колу играти са победником меча између Немца Филипа Печнера и Шпанца Албета Рамоса.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи