Читај ми!

Нисам имала среће

Најбоље рангирана српска тенисерка Јелена Јанковић задовољна је пласманом у финале Мастерс турнира у Синсинатију јер је меч могао да оде на њену страну.

"Добила сам много самопоуздања јер сам на овом турниру победила много добрих играчица које су у форми. Могла сам и ја да славим. Пресудило је неколико поена ту и тамо. То ми је само доказало да сам заслужила да дођем до финала", рекла је Јанковићева.

Шарапова је победила 4:6, 7:6, 6:3. Јанковићева је освојила први сет иако је губила 4:1 у њему. Ово јој је било тек друго финале ове године, после Монтереја.

"Такмичила сам се, играла сам, стварно сам вредно радила. Знате, не могу да тражим више од овога, али ствари, нажалост, нису отишле на моју страну. Марија је, на крају, била боља и честитам јој", додала је српска репрезентативка.

Шарапова се овом победом попела до четвртог места ВТА листе. Она је такође оценила да је било ко могао да победи и рекла је да је имала среће што је забележила тријумф.

"Кад се све сабере, могла је било која да победи. Стално смо имале брејкове у почетку. Изгледало је као да је једна од нас одиграла неколико добрих поена, а онда и друга и то се стално мењало, током целог меча. Дакле, да, имала сам среће што сам ја на крају победила", рекла је Шарапова.

Рускиња сада има шест победа у седам дуела са Јанковићевом, а ово је био први сусрет ових ривала из детињства још од Токија 2009. године.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи