Читај ми!

Зики и Лодра у финалу

Српско-француски дубл Ненад Зимоњић и Микаел Лодра победили су Хуана Себастијана Кабала из Колумбије и Немца Флоријана Мајера у полуфиналу турнира у Синсинатију резултатом 2:1 (4:6;6:3;10:4). У финалу против Индијаца Бупатија и Паеса, вечерас од 22.00 часа.

После помало лошег старта,када су противницима дозволили да начине брејк и одржавају разлику до краја првог сета, као да им је требало мало уигравања, Српско - француски дубл се у другом сету реванширао убедљивим резултатом 6:3. А онда је уследила игра концентрације и живаца у равноправној борби током трећег сета.

На крају је одлучило искуство и уиграност пара Зимоњић-Лодра па су, резултаром 10:4, изборили учешће у финалу турнира у Синсинатију.

Зимоњић и Лодра се у борби за титулу играју против индијског пара Махеш Бупати/Леандер Паес који је у полуфиналу савладао Американце, браћу Боба и Мајка Брајан са 2:1 (1:6, 7:6 /7:2/, 10:7).

Турнир у Синсинатију игра се за укупан наградни фонд од 2,59 милиона долара.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи