Читај ми!

Фиш добио Надала, Мареј сигуран

Надал је у крзи, све је рањивији. Након што је испао у другом колу Монтреала поразом од Ивана Додига, у Синсинатију је стигао до четвртфинала. Кобан по Шпанца овога пута био је Американац Марди Фиш. Његов противник у полуфиналу је Британац Енди Мареј, који је био бољи од Француза Жила Симона.

Британац Енди Мареј и Американац Марди Фиш први су полуфиналисти тениског турнира мастерс серије у Синсинатију, који се игра за укупан наградни фонд од 2,59 милион адолара.

Мареј је у четвртфиналу савладао Француза Жила Симона са 6:3, 6:4, док је Фиш надиграо другог носиоца, Шпанца Рафаела Надала - 6:3, 6:4.

У преосталим полуфиналним мечевима касније састају се Швајцарац Роџер Федерер и Чех Томаш Бердих, а у ноћи између петка и суботе од један сат главни фаворит Србин Новак Ђоковић игра против Француза Гаела Монфиса.

На женском турниру такође је познат први полуфинални пар, а то су Рускиње Марија Шарапова и Вера Звонарјева. Шарапова је у четвртфиналу савладала Аустралијанку Саманту Стосур са 6:3, 6:2, док је Звонарјева била боља од Словакиње Данијеле Хантухове - 6:3, 7:6 (8:6).

У преосталим четвртфиналним мечевима касније играју Андреа Петковић из Немачке и Рускиња Нађа Петрова, а од један сат после поноћи састају се Српкиња Јелена Јанковић и Кинескиња Шуаи Пенг.

Победнице из тих дуела играће у полуфиналу турнира чији је наградни фонд два милиона долара.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи