Читај ми!

Новак стигао Мекинроа

Победом над Рајаном Херисоном Новак изједначио рекорд Џона Мекинроа из 1984. године са скором од 54:1 на почетку сезоне. Ђоковић - Херисон 2:0 (6:2, 6:3) у другом колу Мастерса у Синсинатију.

Новак Ђоковић је ушао у тениску историју, још једном. Победом над Рајаном Херисоном у другом колу Мастерса у Синсинатију стигао је рекорд Џона Патрика Мекенроа из 1984. године, када је Американац почео сезону са 54 победе и само једним поразом.

Херисон је меч почео амбициозно, али је временом до изражаја дошла разлика у класи, па меч, осим за љубитеље статистичких података, није био претерано интересантан, јер је најбољи тенисер света дуел добио рутински. 

До овогодишњег турнира, најбоље пласмане у Синсинатију Новак је остварио 2008. и 2009. године, када је у финалним мечевима губио од Ендија Мареја, односно Роџера Федерера. Да ли је дошло време да га освоји и направи прави увод пред последњи гренд слем сезоне Отворено првенство Америке...

Харисон је до другог кола дошао победом над Аргентинцем Хуаном Игнасиом Челом - 6:3, 6:3.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи