Читај ми!

Нова победа Јелене

Јелена се полако враћа у форму. Српска тенисерка Јелена Јанковић савладала је у другом колу Синсинатија Кинескињу Жи Женг са 2:1. Противница у трећем колу је Италијанка Франческа Скијавоне.

Јелена пребродила и другу препреку. Кинескиња намучила нашу тенисерку у првом сету, преокретом усепла да освоји тај сет. Јелена потом заиграла знатно ангажованије и почистила противницу са терена. Све боља игра наше тенисерке, све је сигурнија у себе и полако проналази своју игру. Још увек има криза у игри, али их је брзо пребродила. 

Јелена је одлично стартовала. У другом гему долази до раног брејка, успева да га материјализује. На сервис противнице има 0:40, Женг успева да изједначи. Јелена пропушта још две брејк шансе и Кинескиња прекида серију наше тенисерке. Тотални пад у игри наше тенисерке, након пропуштених шанси не успева да се врати у сет. Женг осваја редом гемове и уз још један брејк осваја сет са 6:4.

На старту другог сета Јелена успева да освоји свој сервис и прекине црну серују од пет везаних гемова противнице. Наша тенисерка подиже ниво игре. Напада сервис противнице, Кинескиња ипак успева да се одбрани и стигне до изједначења.

Јелена се не предаје, наставља са одличном игром. Осваја три везана гема и поново има предност од 4:1, као у првом сету. Овог пута не да Кинескињи да се врати у сет. Долази до новог брејка, који Женг успева да врати и смањи на 5:2. Јелена добија други сет са 6:3.

Трећи сет. Јанковићева поново креће соловито, и уз два брејка стиже до предности од 4:0. Противница успева да освоји утешни гем. Јелена потом приводи меч крају за коначних 6:1 у трећем сету.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи