Читај ми!

Крај за Виктора

Виктор није преболео пропуштено у Монтреалу. Елиминисан је у првом колу турнира у Синсинатију. Савладао га је Италијан Фабио Фоњини са 2:0. Виктору преостаје да се што боље припреми пред четврти гренд слем зезоне – Отворено првенство Америке.

Троицки је био тотално ван меча, деконцентрисан, пуно је грешио, епилог - елиминација. Италијан искористио своје шансе и на крају заслужено славио. Виктор пружио велики отпор само у првом сету, у другом је био тотално немоћан. Меч је трајао 79 минута.

Нервозан Викторов почетак. Противник то користи и уз рани брејк стиже до предности од 4:1. Предност противника тргла је нашег тенисера. Кренуо је одлучније, везао три гема, и успео да изједначи. То је било све што је Виктор успео да уради у овом мечу.

Нови гем, нове брејк шансе за Виктора, пропушта три, и дозвољава Фоњинију да се врати у сет. Италијан притиска сервис нашег тенисера и успева да стигне до три везане сет лопте. Користи прву за 6:4 у првом сету.

Фоњини везује и трећи гем, освајањем свог сервиса на почетку другог сета. Виктор покушава да прекине противникову серију . Мучи се на свој сервис, три пута стиже до изједначења након брејк шанси за Италијана. Фоњини је неумољив не дозвољава нашем тенисеру да лако дође до гема. Нако предности за Виктора, преокреће и користи четврту брејк лопу за 2:0 у другом сету.

Наш тенисер покушава да се врати у меч, међутим, противник је све сигурнији и повећава предност. У наредном гему нове муке за Виктора. Поново се суочава са брејк лоптом противника. Фоњини користи тоталну конфузију у игри Троицког и стиже до велике предности од 4:0, а потом осваја и свој сервис.

Виктор коначно прекида Италијанову серију, осваја свој сервис и смањује на 5:1. У наредном гему Фоњини је завршио посао искористивши прву меч лопту на свој сервис, за коначних 6:1 у другом сету.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи