Читај ми!

Био сам нервозан

“Почаствован сам због још једног рекорда у историји тениса, у финалу сам био нервознији него иначе, али остао сам прибран”, рекао је Новак након освојеног Мастерса у Монтреалу.

"Улазак у историју је, наравно, важан и то је нешто посебно. Свакако да сам почаствован и повлашћен што сам део историје спорта којег волим и који играм", рекао је Ђоковић после меча.

"Мислим да сам у финалу био нервознији него иначе. Добро, јесте у питању финале, али је било много нервозе и тензије. Био је јако неизвестан меч. Он је желео да победи исто колико и ја, и зато смо играли толико жестоко. Била је ово и психолошка борба, не само физичка, али успео сам да останем прибран када је требало", казао је он.

Ђоковић је похвалио 30-годишњег Фиша, кога је побеђивао у свим међусобним сусретима: "Било је сјајно играти против њега. Драго ми је да видим да му иде тако добро. Мислим да су му последње две године најбоље у каријери".

Фишу је, међутим, пораз тешко пао. Он је сада седми на АТП листи, а поражен је у сва четири финала Мастерс турнира која је играо.

"Прво, веома је тешко уопште доћи до било којег финала, а ја сам изгубио четири, сва у три сета. Стварно је то тешко поднети... Потроши се врло много менталне и физичке енергије да би се дотле дошло. Нисам ниједном победио, а толико то желим да боли", рекао је Фиш.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи