Читај ми!

Серена освојила Торонто

Америчка тенисерка Серена Вилијамс освојила је Роџерс куп у Торонту, победом над Аустралијанком Самантом Стосур, од 2:0 у сетовима.

Вилијамс је победила актуелну десету тенисерку света резултатом 6:4 у првом, односно 6:2 у другом сету меча који је трајао сат и 17 минута. Пресудни тренутак првог сета био је онај у коме је Вилијамс при вођству од 5:4 освојила "брејк" на противничин сервис и повела са 1:0.

То је поновила и почетком другог сета, када је освајањем гемова на сервис Стосурове остварила кључну предност за победу на турниру на коме је последњи пут тријумфовала пре десет година.

Вилијамс (29), која због повреде није играла 49 недеља и због тога пала на 80. место листе најбољих тенисерки, победом на Роџерс купу освојила је други турнир у низу, пошто је крајем јула тријумфовала и на турниру у Станфорду.

Америчка тенисерка, бивши број један и освајач 13 грен-слем турнира, сутра ће значајно напредовати на ранг листи тенисерки, на којој ће заузети 31. место.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи