Читај ми!

Новак и Јанко испали у дублу

Српски дубл Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић пропустио прилику да се домогне четвртфинала Монтреала. Поражени су од Пољака Фирштенберга и Матковског са 2:1. Противници пољских тенисера у четвртфиналу су Зимоњић и Лодра.

Новак и Јанко су успели да поведу у сетовима. Потом су други сет изгубили у тај-брејку. Умор је учинио своје и поражени су у трећем, продуженом тај-брејк сету. Пољаци иду на мегдан Зимоњићу и Лодри.


Док су још били свежи наши тенисери су лако добили први сет са 6:3. Други сет је после велике борбе решен у тај-брејку. Пољаци су имали више концентрације и решили га у своју корист са 7:4.

На исти начин противнци су стигли и до победе, у трећем продуженом тај-брејк сету лако су славили са 10:5.

Наше тенисере сутра очекују борбе у четвртфиналу сингла, а част у дублу браниће Ненад Зимоњић у пару са Микаелом Љодром.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи