Читај ми!

Ана се опростила од Торонта

Ана није успела да се домогне завршнице. У трећем колу турнира Мастерс серије у Торонту српска тенисерка Ана Ивановић поражена је од Италијанке Роберте Винчи са 2:0. Aниним поразом остали смо без представника у женском синглу на овом турниру.

Након две победе на старту турнира, Ана је морала да положи оружје пред Италијанком Робертом Винчи. После губитка неизвесног првог сета, пуног преокрета, наша тенисерка није успела да се опорави. Противница то користи и лако стиже до предности, а потом рутински приводи меч крају.

На старту меча обе тенисерке су сигурне на свој сервис. Међутим, у петом гему Италијанка успева да направи брејк и стигне до предности. Ана покушава да узврати, осваја брејк лопту и стиже до изједначења 3:3.

Нови гем, нови брејк, овога пута за Винчијеву. Наша тенисерка, такође, поново стиже до брејка и поново је нерешено, 4:4. У наредном гему након велике борбе и неколико изједначења, Ана успева да задржи свој сервис и поново поведе. Италијанка потом стиже до изједначења.

Ана поново осваја свој сервис и пребацује притисак на Винчијеву да сервира за опстанак у сету. Ана покушава да нападне противницин сервис , ипак, Италијанка јој не дозвољава да дође до сет лопте и сет је ушао у тај-брејк. У одлучујућем гему Винчијеве је имала више концентрације, после неколико мини брејкова италијанка стиже до три сет лопте, користи прву за 7:6 (7:3)

Ана не успева да се опорави од губитка сета. Вичијева успева да наметне свој стил игре и уз сигурнији сервис стигне до предности. Ана је немоћна, покушава да нападне, али уследила је серија неизнуђених грешака, што ју је додатно омело да се врати у меч. Италијанка јој дозвољава да освоји само два гема у другом сету, за коначних 6:2.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи