Читај ми!

Неустрашива Ана

После одличне игре на старту турнира, Ана је одиграла још један одличан меч у другом колу МАстерса у Торонту. Савладана је Чехиња Ивета Бенесова са 2:0. Меч је трајао само 68. минута игре. Међутим сусрет је био у прекиду око сат ипо кише и пада рефлектора. Меч је због стакла на терену био настављен на Терену број 1 уместо на Грендстенду.

Ана је искористили прилику да потврди да је у доброј форми. После лошег старта и губитка сервиса наша тенисерка је силовито наставила и стекла предност. Противница није имала решења за игру наше тенисерке. Ни олуја и пад рефлектора нису успели да поремете нашу тенисерку да стигне до циљ, још једне убедљиве победе.

На старту меча Ана губи свој сервис. Потом узвраћа истом мером и стиже до изједначења. Ивановићева потом преузима контролу меча. Диктира темпо и просто меље противницу. Везује још три гема и стиже до предности од 4:1.

Бенесова успева да освоји свој сервис и прекине низ наше тенисерке. Ана наставља са одличном игром и лако осваја свој сервис. На сервис противнице наша тенисерка некористи две сет лопте и дозвољава противници да смањи на 5:3.

Ана је сервирала за сет. При резултату 30:0 за нашу тенисерку меч је прекинут због кише и пада рефлектора и није настављен на Грендстенд терену због разбијеног стакла, већ на терену број 1.

Меч је настављен. Ивановићева није дозволила да пауза остави трага на њену игру, осваја свој сервис и решава први сет у своју корист 6:3.

Други сет донео је још бољу игру наше тенисерке. Ани је све полазило за руком. Млела је противницу. Чехиња није имала начина да јој се супротстави. Ана је у другом сету дозволила Бенесовој да освоји само два гема за коначних 6:2 у другом сет.

Меч је трајао 68 минута.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи