Читај ми!

Јелена изгубила

Јелена Јанковић је изгубила од Јулије Гергес из Немачке у првом колу турнира мастерс серије у Торонту, са 2:0. Поред Јелене на турниру учествују Ана Ивановић и Бојана Јовановски.

Јелена је шокирала навијаче поразом од Јулија Гергес из Немачке. Иако још није постигла жељену форму, нико није очекивао пораз од 2:0, по сетовима 6:1, 6:3. На овом турниру Јелена је требало да стекне додатно самопоуздање пред последњи Грен слем сезоне.

Наша тенисерка је тренутно 14 на ВТА листи, док је њена противница на 20. месту. У досадашњој каријери њих две су се састајале само два пута. Оба пута је славила наша Јелена. Последњи пут ове године на турниру у Индијен Велсу било је 2:0 (6:2, 6:4).

Чак четири носиоца, српска тенисерка Јелена Јанковић, Марион Бартоли из Француске и Рускиње Светлана Кузњецова, односно Анастасја Пављученкова, елиминисане су већ на старту турнира у Торонту.

Боља од Бартоли била је Галина Воскобојева из Казахстана, док су Кузњецова и Пављученкова поклекле пред Румунком Симоном Халеп, односно Маријом Хосе Мартинес Санчес из Шпаније.

Резултати 1. кола:
Јекатерина Макарова (Русија) - Ребека Марино (Канада) 7-6 (8-6), 6-4
Марија Хосе Мартинес Санчес (Шпанија) (14) Анастасја Пављученкова (Русија) 3-6, 6-4, 6-1
Симона Халеп (Румунија) - (12) Светлана Кузњецова (Русија) 4-6, 6-4, 6-3
Женг Ђие (Кина) - Алберта Брианти (Италија) 6-2, 6-1
Галина Воскобојева (Казахстан) - (9) Марион Бартоли (Француска) 6-3, 6-3
Луција Сафарова (Чешка) - Полона Херцог (Словенија) 6-3, 4-6, 6-3
Грета Арн (мађарска) - Клара Закопалова (Чешка) 6-3, 6-1
(10) Саманта Стосур (Аустралија) - Ајуми Морита (Јапан) 4-6, 6-2, 6-3
Нађа Петрова (Русија) - Јармила Гајдосова (Аустралија) 6-1, 6-2

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи