Читај ми!

За Американце Надал најбољи

Изгледа да вести споро путују "преко баре", па тако новинаре у америчкој медијској кући "ESPN" изгледа нико није обавестио да је Новак Ђоковић нови број један у тенису. Ова медијска кућа је награду за врхунска спортска достигнућа у конкуренцији тенисера доделила Рафаелу Надалу, који је био и у избору за спортисту године.

Изгледа да се свет још није навикао на чињеницу да је Новак Ђоковић број један. Ни два освојена гренд слема, ни само један пораз у овој години, нису биле довољне америчкој медијској кући И-Ес-Пи-Ен (ESPN) да 19. награду за врхунска спортска достигнућа (ESPY) у конкуренцији тенисера додели Ђоковићу.

Ову награду, према мишљењу навијача, особља ове медијске куће, спортских новинара и других спортских радника заслужио је Рафаел Надал.

Изгледа да америчкој медијској кући није сметала чињеница да шпански тенисер у овој години није забележио ниједну победу над Нолетом, и да је у свих пет финала поражен од српског тенисера.

И поред тога, осим награде у конкуренцији тенисера, Надал је био номинован и за спортисту године, али та награда је, ипак, отишла у руке најбољем кошаркашу Далас Маверикса Дирку Новицком.

У женској конкуренцији за најбољу тенисерку проглашена је Серена Вилијамс, док је најбоља спортисткиња планете скијашица Линдзи Вон.

Изгледа да многима треба времена да схвате да је ера Новака Ђоковића тек почела и да она скоро неће бити готова.

Или како је наш најбољи тенисер рекао у једној изјави: "На њихову срећу или жалост, Србија има првог тенисера света".

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи