Читај ми!

Српска гужва на АТП листи

Јанко Типсаревић и Виктор Троицки напредовали на новој АТП листи међу првих 25 тенисера, уз првог играча света Новака Ђоковића.

Троицки ове недеље заузима 13. место, што је за три позиције бољи пласман него прошле недеље. Највећи напредак од српских тенисера остварио је Типсаревић, који је сада 23. на свету и то му је најбољи пласман у каријери. Јунаку победе Србије над Шведском у четвртфиналу Дејвис купа до сада је најбољи пласман било 29. место, које је држао у последње три недеље.

Ђоковић на челу има 13.155 бодова, а његова предност у односу на другог тенисера света Рафаела Надала пала је испод 2.000 поена, пошто он има 11.270 бодова.

Њих двојицу прати Швајцарац Роџер Федерер са 9.230 бодова. Међу првом десеторицом дошло је само до мале промене, пошто су Томаш Бердих и Марди Фиш заменили позиције и сада су осми, односно девети.

Од осталих српских тенисера, Никола Ћирић сада заузима 177. позицију, Илија Бозољац је 239, а Душан Лајовић 268.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи