Читај ми!

Ферер за полуфинале

Тениска репрезентација Шпаније пласирала се у полуфинале Дејвис купа пошто је Давид Ферер савладао Мардија Фиша, и донео "Црвеној фурији" недостижну предност од 3:1 у дуелу са Американцима.

Давид Ферер je после више од четири сата велике борбе савладао Мардија Фиша са 7:5, 7:6 (7:3), 5:7, 7:6 (7:5).

Последњи пети меч између Ендија Родика и Фелисијана Лопеза није ни одигран, у складу са новим правилима Дејвис купа која кажу да тај дуел није обавезан уколико је укупни победник решен, а да је четврти меч одигран у најмање четири сета.

Првог дана меча Фелисијано Лопез и Давид Ферер победама против Мардија Фиша и Ендија Родика донели су Шпанцима предност од 2:0, док је дубл очекивано припао Американцима пошто су браћа Брајан савладали Вердаска и Гранољерса.

Шпанија ће у полуфиналу, од 16. до 18. септембра дочекати Француску. Тада би у тим требало да се врати и донедавно најбољи играч света Рафаел Надал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи