Читај ми!

Виктор оверио победу

Победа Типсаревића донела је Србији пласман у полуфинале Дејвис купа. Виктор Троицки одиграо је меч без значаја. При резултату 1:1 у сетовима Роберт Линстед је предао меч. Србија је славила са 4:1 у победама против Шведске. Противник Србије у полуфиналу је селекција Аргентине. Меч се игра у септембру у Београду.

Мушка тениска репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Дејвис купа, где их очекује меч против Аргентине. Последњег дана Јанко Типсаревић је донео победу нашој селекцији, а потврду убедљивог тријумфа оверио је Виктор Троицки у сусрету са Робертом Линстедом.

Виктор је лоше ушао у меч. Дозволио је противнику да стигне до раног брејка и предности од 2:0. Наш тенисер покушава да се врати у сет, притиска сервис противника. Међутим, не користи брејк шансу и противник повећава предност. Виктор осваја гем без изгубљеног поена. Наставља се ига гем за гем, иако Виктор настоји да врати брејк, то му не полази за руком и Швајцарац има прилику да сервира за сет, користи је, 6:3 за 26 минута игре.

Други сет. Све до 5:4 за нашег тенисера, водила се изједначена борба у другом сету. Тада Виктор успеда да сригне до прве брејк лопте у другом сету, истовремено је она и сет лопта. Користи је, 6:4 у другом сету.

Пре почетка трећег сета Линстед је предао меч Виктор, пре свега због исцрпљености. Србија је славила у укупном скору од 4:1.

Одлучујући поен за браниоца титуле освојио је Јанко Типсаревић који је савладао Михаела Ридерштада са 6:2, 7:5, 6:3.

Првог дана такмичења Србија је повела са 2:0 победама Виктора Троицког и Јанка Типсаревића у синглу, да би у суботу Швеђани смањили на 2:1, пошто је дубл Аспелин/Линдештад био бољи од пара Зимоњић/Ђоковић.

Србија ће у полуфиналу од 16. до 18. септембра дочекати селекцију Аргентине која је убедљиво, са 5:0 савладала Казахстан.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи