Читај ми!

Виктор први на "викинге"

После жреба у Халмштаду све је познато. У четвртфиналу Дејвис купа између Шведске и Србије, први меч у петак играју Виктор Троицки и Михаел Ридестед, док ће се најбољем светском тенисеру Новаку Ђоковићу, истог дана супротставити Ервин Елесковић. Дубл је на програму у суботу, а противници Зимоњићу и Типсаревићу биће пар Аспелин/Линштед.

Одбрана Дејвис купа се наставља. Репрезентација Србије, појачана најбољим светским тенисером Новаком Ђоковићем, од петка до недеље у Шведској игра против домаћина у четвртфиналу тог такмичења.

Жребом у Халмштаду је одлучено да први на терен излази Виктор Троицки, који ће играти против 297. на АТП листи, Михаела Ридерштеда. Тај меч је на програму у петак, у 15 часова.

После њега на терен излази Ноквак Ђоковић који ће се састати са Ервином Елесковићем који је 355. тенисер света.

У суботу је на програму само меч сингла, а српски пар Зимоњић/Типсаревић играће против шведске комбинације Аспелин/Линштед. Меч почиње у 15 часова.

Дуеле у недељу отвара Новак Ђоковић који ће од 13 часова играти против Ридерштеда, док ће последњи снаге одмерити Троицки и Елесковић.

Још раније, најбољи шведски тенисер Робин Содерлинг отказао је учешће на Дејвис купу, тако да је Србија апсолутни фаворит против Скандинаваца.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи