Читај ми!

Јеленин пораз у дублу

Јелена Јанковић у пару са Рускињом Анастасијом Пављученковом није успела да избори треће коло у конкуренцији дублова. Њих две су поражене од Наталије Грандин и Владимире Урлихове са 2:1.

Јелена је завршила такмичење у дублу. После велике борбе славио је јужноафричко-чешки пар Грандина - Урлихова, резултатом 2:1 6:3, 3:6, 6:3. Јелена тако остаје у сингл конкуренцији, где у трећем колу игра против Американке Бетани Матек.

Сва три сета завршена су истим резултат. У првом сету противнице су направиле брејк више и тако решиле овај сет у своју корист. Јелена и Анастасија успеле су да искористе само једну од четири брејк лопте.

Други сет Јанковићева и Пављученкова одиграле су знатно сигурније, користе обе брејк шансе, док су противнице успеле да искористе само једну од шест прилика.

У трећем сету водила се велика борба, виђено је чак пет брејкова, Грандини и Урлихова успеле су да искористе једну брејк шансу више и на крају заслужено славе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи