КК Партизан апеловао на навијаче да размишљају трезвено и не праве клубу штету

Кошаркашки клуб Партизан апеловао је на навијаче да размишљају трезвено и не чине ништа што ће црно-белима направити штету на репутационом или финансијском плану, након што је клуб по службеној дужности пријављен од стране званичника Евролиге.

Партизан је у саопштењу подсетио да су црно-бели од почетка сезоне у Евролиги и регионалној АБА лиги одиграли девет утакмица, од чега три на домаћем терену у "Београдској арени".

"Више од 18.000 људи на мечу против Борца и преко 20.000 навијача који су носили црно-беле до победе против Бајерна, јасан су показатељ онога о чему цела Европа прича - 'парни ваљак' има најснажнију подршку са трибина. Нови играчи који чине црно-бели тим, за тили час су схватили колико су благословени јер им ветар у леђа даје јединствени хук са трибина", пише у саопштењу.

Партизан је нагласио да ипак постоје ствари које не служе на част ни клубу, ни присутним навијачима у дворани. 

"Увредљиви повици са трибина, као и коришћење недозвољених светлосних ефеката на мечу против Бајерна, довели су до тога да клуб буде пријављен по службеној дужности од стране званичника Евролиге, који су били на тој утакмици. Нулта толеранција за овакве испаде одавно представља стандард на спортским борилиштима широм Европе и све више штети репутацији нашег клуба. Понос који Партизан осећа због огромне подршке, на тај начин се меша са горчином због изолованих испада који у огромној мери кваре општи утисак", саопштили су црно-бели.

Клуб позива навијаче да уз срце, руке и глас, које безрезервно дају за победе момака у црно-белом, у дворани размишљају трезвено и да не чине ништа што ће Партизану на репутационом или финансијском плану чинити штету.

"Уз љубав, покажимо и одговорност, јер само на тај начин чувамо наш Партизан", пише у саопштењу Партизана.

Кошаркаши Партизана дочекаће у среду од 20.30 часова екипу Виртуса у петом колу Евролиге.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи