Пети дан на Ролан Гаросу

Србију у четвртак на Ролан Гаросу представљају Троицки, Зимоњић и Јанковићева. Виктор против Камкеа. Јелена игра друго коло дубла, Ненад са Лодром креће у прво коло.

Петог дана Ролан Гароса на терен излази троје српских тенисера. Виктор Троицки једини наступа у синглу, док ће у конкуренцији дублова Јелена Јанковић играти меч другог кола. У мушкој конкуренцији Ненад Зимоњић почиње такмичење у првом колу.

Виктор Троицки излази последњи на терен број 7, где ће му се супротставити Немац Тобијас Камке, са којим се није до сада састајао у каријери. Њихов сусрет се не може очекивати пре 17 часова.

Јелена Јанковић је, заједно са Анастасијом Пављученковом, прескочила прву препреку у конкуренцији дублова, па је сада чека меч са 16. носиоцима Натали Грандин из Јужне Африке и Владимиром Ухлировом из Чешке. Њихов дуел је други на терену број 16, где програм почиње у подне, што значи да би око 14 часова требало да изађу на терен.

Одмах након Јелене, на истом терену ће такмичење започети Ненад Зимоњић, који наступа заједно са Микаелом Лодром. Српско-француска комбинација представља четврте фаворите турнира, а у првом колу ће играти против Игора Куњицина из Русије и Ивана Љубичића из Хрватске.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи