Српски талас креће у понедељак

Ана Ивановић, Новак Ђоковић, Јанко Типсаревић и Виктор Троицки изаћиће премијерно на терене овогодишњег Ролан Гароса у понедељак. Тако је предвиђено жребом другог овогодишњег Грен-слема.

Сатница одигравања мечева предвиђених за понедељак још увек није позната.

Ана Ивановић састаће се са Швеђанком Ларсон у првом колу женског сингла. Јелена Јанковић свој меч првог кола против Украјинке Бондаренко игра у недељу око 15.30 часова.

Витор Троицки ће играти против Немца Реистера, док ће Јанко Типсаревић у првом колу мушког сингла одмерити снаге са Аргентинцем Дабулом.

Што се најбољег тенисера Србије и другог рекета Света тиче, Новак Ђоковић такође би у понедељак требало да одигра меч првог кола против Холанђанина Де Бекера.

Трећи рекет Србије у женском синглу, Бојана Јовановски такође ће у понедељак изаћи на терен, али она ће у првом колу имати можда и најтежи задатак, с обзиром на то да ће играти против 15. носиоца Андрее Петковић из Немачке.

Директне преносе мечева са овогодишњег Ролан Гароса, као и специјане емисије које ће бити емитоване свакога дана са другог Грен-слема у години, моћићете да пратите на програмима Радио Телевизије Србије

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи