Читај ми!

Ле Монд: Непобедиви Новак

Угледни француски дневни лист "Ле Монд" хвали игру Новака Ђоковића и његов низ од 37 узастопних победа ове сезоне, крунисан четвртим тријумфом над Рафаелом Надалом, у финалу Мастерса у Риму.

"Шта учинити? Шта рећи? Чак и против Надала на шљаци Новак у овом тренутку не може да буде поражен. Освајач седме титуле ове сезоне, тенисер број два, свакако је фаворит за освајање титуле на Ролан Гаросу", оценио је Ле Монд.

"Ђоковић и Надал, двојица нераздвојних тирана АТП турнира поново су се сусрели у Риму и том приликом приуштили незаборавно вече љубитељима тениса", каже се у тексту.

"Ђоковићева нападачка жестина је просто задивљујућа. Српски тенисер је противника нападао лавином удараца, која Надалу није дозволила ни тренутак мира", оценио је Ле Монд.

"Брзина којом Новак прелази из дефанзиве у офанзиву једноставно је запањујућа", истиче се у тексту француског денвника.

Аутор закључује да прво место сигурно неће измаћи "српском тениском деспоту".

"Новак је краљ шљаке", оцењује се на крају и додаје да Ролан Гарос "већ има победника", ако Ђоковић на другом грен слем турниру сезоне успе да одржи висок ниво игре.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи