Читај ми!

Супериорни Новак

Фантастичном игром Новак стигао до 29. узастопне победе, и изједначио рекод легендарног Ивана Лендла. Низ се наставља. У борби за четвртфинале Мадрида наш тенисер савладао Гиљерма Гарсију-Лопеза са 2:0. Наредни противник је Шпанац Давид Ферер.

Лакши тренинг за Ђоковића. Час тениса за Лопеза трајао 51. минут. Противник није пронашао начин да се супротстави нашем Новаку. Овом победом Новак је стигао до 29. узастопне победе од старта сезоне и изједначио рекорд великана тениса Ивана Лендла.

Новак је у меч ушао са циљем да што пре заврши меч. То је и успео. Сигуран на свој сервис користио је сваку прилику да нападне сервис противника и направи брејк. У првом делу игре дозволио је Лопезу да освоји само један гем и стигао до три брејка.

Други сет Новак је започео као и први, раним брејком и брзо стигао до предности од 2:0. Долази до опуштања у игри нашег тенисера. Уследио је миран период у коме се играло гем за гем. Новак је, уз још један брејк, рутински привео меч крају за коначних 6:2 у другом сету.

У четвртфиналном мечу Новак ће се састати са Шпанац Давидом Ферером који је савладао Украјинца Сергеја Стаковског са 2:0 (6:3, 7:6 7:3). Против Ферера, тренутно шестог на АТП листи, Ђоковић је до сада одиграо девет мечева и води резултатом 5:4.

Дуел између Ђоковића и Ферера на програму је у петак увече око 21 час, по завршетку дуела између Швајцарца Роџера Федерера и Швеђанина Робина Содерлинга.

"Знам да тренутно играм веома добро, али увек постоји неки сегмент који можете да унапредите. Лако освајам гемове на свој сервис и то је оно што ме данас радује. Врло сам задовољан игром, спреман дочекујем и наредне мечеве на шљаци", рекао је Ђоковић.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи