Читај ми!

Мадрид

Новак, Јелена и Ненад на терену

Трећег дана такмичења на тениском турниру мастерс серије у Мадриду, на терене излазе сви преостали представници Србије, Новак Ђоковић и Јелена Јанковић у синглу, а Ненад Зимоњић и Виктор Троицки у конкуренцији дублова.

Ђоковић, који је као други носилац био слободан на старту, у мечу другог кола састаје се данас од 14 сати са Јужноафриканцем Кевином Андерсоном, док Јелена Јанковић, такође у другом колу, игра после 17 сати против Чехиње Луси Сафарове.

У другом колу у конкуренцији дублова Ненад Зимоњић и Француз Микаел Лодра састају се после 16 сати са бразилским паром Марсело Мело/Бруно Соареш, а Виктор Троицки и Словак Михал Мертинак имају знатно тежи задатак, јер за противнике после 19 сати имају најбољи дубл света, Американце Боба и Мајка Брајана.

Мушки турнир у Мадриду игра се за укупан наградни фонд од 3,7 милиона евра, док у конкуренцији тенисерки наградни фонд износи 4,5 милиона долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи