Ана поклекла у Мадриду

Ана одли;но кренула освојила сет са нулом и онда стала. Тенисерка Србије Ана Ивановић није успела да се пласира у друго коло турнира у Мадриду пошто је изгубила од Американке Бетани Матек-Сандс са 1:2 у сетовима (6:0, 4:6, 4:6). Меч је трајао један сат и 44 минута.

У првом сету Ивановићева, која је постављена за 15. носиоца, одлично је играла и за само 16 минута дошла до вођства од 5:0. После дупле сервис грешке противнице завршила је овај део игре без изгубљеног гема.

У наставку меча, било је много узбудљивије. Америчка тенисерка је после вођства Ивановићеве од 3:1, успела да изједначи на 3:3, поведе са 4:3 и 5:3 и заврши други сет са 6:4.

Ивановићева је у трећем сету водила само на почетку са 1:0. Иницијативу је препустила противници - тренутно 40. на ВТА листи, која је повела са 3:1, затим са 4:2 и 5:3, и сасвим заслужено добила одлучујући сет са 6:4.

У наредном колу Матек-Сандсова састаће се с победницом меча између Рускиње Нађе Петрове и Американке Вање Кинг.

Наградни фонд турнира је 3.500.000 евра.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи