Читај ми!

"Србија опен"

Деца Републике Српске гости "Србија опена"

Захваљујући Телекому Србија и Телекому Српске, група од преко 260 деце, полазника тениских школа из Републике Српске, поново су били специјални гости овогодишњег АТП турнира "Србија Опен" у Београду.

У оквиру једнодневне посете будући тениски асови имали су прилику да упознају двојицу наших најбољих тенисера Новака Ђоковића и Виктора Троицког, да се друже са њима, као и да за успомену понесу заједничку фотографију и аутограм.

Овом приликом деца су одгледала и меч "Србија Опена" између Мирзе Башића из Босне и Херцеговине и Франка Скугора из Хрватске.

"Телеком Србија са задовољством и великом одговорношћу подржава младе у њиховом настојању да остваре своје таленте. Прошле године смо се уверили колико је младим тенисерима била значајна посета турниру 'Србија Опен', па смо одлучили да акцију поновимо и ове године. Желели смо да им омогућимо упознавање са њиховим идолима, Новаком Ђоковићем и Виктором Троицким, да их на тај начин мотивишемо да вредно тренирају и једног дана управо они постану носиоци светских тениских турнира", изјавила је директорка ПР Сектора Телекома Србије Милица Марковић.

Партнерством са организаторима турнира, "Фемили Спортом", Телеком Србија настоји да на глобалном нивоу промовише Србију као земљу у којој се игра врхунски тенис, као и да допринесе даљем развоју овог спорта у региону.

Компанија ће настојати да и убудуће својим активностима подржава спортске манифестације и на тај начин промовише бављење спортом младим генерацијама, поручено је из Телекома Србија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи