Финале Дејвис купа најважнији

Најбоље рангирани српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да су му најважнији турнири до краја сезоне мастерс куп у Лондону и финале Дејвис купа против Француске.

Ђоковић је недавно одбранио титулу на турниру у Пекингу, а сутра би требало да почне такмичење на мастерсу у Шангају, где га у другом колу чека Хрват Иван Љубичић.

"До краја сезоне остало је још доста турнира. За мене су два најважнија мастерс куп у Лондону и финале Дејвис купа, које се, сложићемо се, не игра баш сваке године. Србија живи за дуел против Француске", рекао је Ђоковић на конференцији за новинаре у Шангају.

Најбоље рангирани српски тенисер оценио је и да је Шпанац Рафаел Надал доказао да је у овом тренутку најбољи играч света.

"То је доказао освајањем три од четири овогодишња грен слем турнира. Заслужује да буде на првом месту ранг-листе. Сви ми, остали, играћемо најбоље што умемо и покушаћемо да променимо садашњи поредак", поручио је Ђоковић.

Ђоковић је истакао и да се осећа одлично, јер је у Шангај допутовао са пехаром који је одбранио у Пекингу.

"Велики је успех што сам победио у Пекингу без изгубљеног сета. Имам довољно самопоуздања, срећан сам и радујем се новим изазовима", закључио је српски тенисер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи