Ана добила Дементијеву

Ана Ивановић победила Јелену Дементјеву са 2:0, по сетовима 7:6 и 7:6. Следећа противница је тренутно најбоља светска тенисерка Каролина Вознијацки.

Ана Ивановић се пласирала у четвртфинале Отвореног првенства Кине пошто је за нешто мање од два сата игре победила Јелену Дементјеву са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6.

Ана ће се у наредној рунди турнира у Пекингу састати са Каролинoм Вознијацки, која је победила Петру Квитову резултатом 2:0 (6:3,6:2).

"То је био тежак меч... Играла је заиста добро уз пуно дугих поена и размена удараца. Поносна сам што сам успела да издржим тај ритам и освојим пуно таквих поена, јер је у томе њена највећа снага", рекла је Ана Ивановић после меча.

Говорећи о наредној противници, најбољој светској тенисерки Каролини Вознијацки, Ивановићева је рекла да ће и тај меч бити тежак.

"Последња два пута сам је победила... Знам да морам да будем агресивна", рекла је Ана Ивановић.

Од 4. до 7. новембра српска тенисерка ће учествовати на завршном турниру у сезони захваљујући специјалној позивници организатора.

Прихваћен је позив завршног турнира сезоне, који се одржава на Балију од 4. до 7. новембра, на ком ће Српкиња играти као добитница вајлд карте. Реч је о такмичењу где се надмеће осам тенисерки, од чега је шест пласман обезбедило захваљујући најбољем рангу са овогодишњих турнира прве категорије. Поред Ане, на Бали сигурно стижу Ли На и Резаијева, док је Марија Шарапова одлучила да због повреде заврши сезону.

"Радујем се поновном доласку на Бали", рекла је Ана, која је играла на бившем турниру треће категорије 2006. године. "Тешко је наћи лепшу дестинацију на туру, а турнир ће бити врло јак".

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи